Ibland suger det…

Må livet va ganska bra i övrigt. Jag har tak över huvudet, mat på bordet, en underbar familj(både fyrbent och tvåbent) och ett bra jobb.
Ändå känns det som det är något som saknas ibland.

Oftast trivs jag ganska bra. Men vissa dagar känns det tufft. Fredagar är en typisk sån dag. I allmänhet gillar jag ju fredagar men just saknaden blir svårare då.
När man ser alla handla fredagsmys-mat som de sen går hem till sina mysiga hus och äter tillsammans med sin familj. Man, fru och barn. Eller kanske bara pojk- och flickvännen som har en riktigt myskväll tillsammans.

Det är just det där ”tillsammans” som gör så ont ibland.
Att ha någon att komma hem till, någon att sakna på dagarna och som dessutom saknar en, någon att laga middag tillsammans med, någon att ligga och mysa i soffan med, någon att pussa god natt, någon att vakna upp tillsammans med, äta lördagsfrukost tillsammans med, hitta på roliga saker tillsammans med…
Ibland frågar jag mig själv varför jag är ensam…
Är jag så omöjlig att leva med att ingen orkar? Eller är det jag som stöter bort? Eller är det så ”enkelt” att jag helt enkelt inte hittat Mister Right än?

Ska försöka att inte fundera så mycket mer på det just nu. Jag är jättetrött, trots att klockan bara är 17:16, så jag tror jag ska gå och lägga mig en stund.
Läsa lite bok eller lyssna på musik…

Jag är lite tom idag och skulle verkigen behöva en sån där du-är-den-viktigast-för-mig-kram…

*går upp, tänder lite ljus och släcker ner*

2 svar till “Ibland suger det…”

  1. Du kan få så mycket kramar du vill av mig! Det vet du!! =)
    Krammmmmmmmmar i massor!!

  2. Åhhhh! Mammas älskling! Av mig får du massor av ” du är det viktigaste av allt-kramar”. Älskar dig! Vet dock hur du känner det, känner väl igen det du beskriver…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: