Vår dag i bilder…

Klockan sju imorse va vi utanför Liljefelts Däck & Mek. Medan vi väntade på att han som driver firman skulle dyka upp gjorde vi en liten ”fotosession” med temat  ”Vakthund”…

Varsågoda…

01 vakthund
02 vakthund
03 vakthundLite kul så där. ”Dessvärre” va det soligt och fint på morgonen och så Nicki tenderar till att bli väl så mörk och skuggig. Vore dock kul att ta en riktig fotoserie med henne… Möjligen bakom galler vid någon industri… Åsså få henne att blotta tänderna… Kul…

04 löjtnantsgårdenTvå timmar senare va bilen klar så vi rullade in mot stan för ombesiktning. Men först ett stopp på mammas jobb…

05 chefenChefen(mamma) kom i egen hög(hela 157 cm över marken) person och öppnade…

06 lunchaEftersom det av lunchdags passade vi på att luncha tillsammans. Vi valde Brunflos egna thai”restaurang” … Thai Take Away-vagnen!

07 mammaÄlskade Mamsalene! Dom har förövrigt väldigt god thaimat där på thaivagnen och mycket mat får man också. Rekommenderas varmt!

08 nicki slappadeNicki slappade och mådde gott i värmen som lyckligtvis ville infinna sig idag…

09 nicki äter lunchVi fick så mycket mat att varken jag eller Mamma orkade äta upp allt. Tur vi hade fröken ”trashcan” med oss så vi slapp slänga en hel portion med god thaimat =)

10 thailändsk red bullJag köpte thailändsk Red Bull som är okolsyrad, mer koncentrerad och mycket godare än den vanliga. Shit vad jag simmade en gång när jag druckit sån före. Den gången blev jag toksvettig eter jag kommit upp ur vattnet =)
Garanterat i vattnet också för den delen…

Efter lunchen åkte vi hem till mamma och käkade Malins supergoda chokladbollar… Delisiöst!

11 patte och hans tungaMalin och Ronnys pappa, Patte, visade sin sjukt långa tunga!!! Modell Ko…

Ombesiktningen gick bra och tog ungefär en minut. För det ville dom ha 200 kr. Jag tror jag ska börja utföra ombesiktningar… Fin timpenning *haha*

Nu är jag hemma i Åsarna igen. Nicki har varit och badat i ”poolen” och jag har precis käkat middag.

Vill ni veta en sak förresten?

Imorgon sticker vi!
Jo det e sant, imorgon sticker vi iväg på vår efterlängtade fjällvandring. Det innebär ju givetvis också att bloggen kommer ta semester men jag lovar att anteckna varje dag hur det går för oss, ta mycket bilder och sen givetvis lägga upp det när vi kommer hem igen.
Så nu är det hög tid att gå igenom all packning. Se till så att allt är med och att allt är rätt packat för att det ska va så lätt som möjligt.
Sen blir det nanna bingen så vi är pigga och utvilade imorgon!

Skriver garanterat nånting imorgon också, innan vi sticker =)

Pussar & Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: