Den finaste i hela världen

Ikväll somnade lilla älsklingen i min famn och det är så underbart 💕

Hej på Er allihopa!

Jag hoppas att Ni alla mår bra och att Ni är rädda om Er, extra försiktiga i dessa tider.

Idag skulle jag ha jobbat till 21 men Magnus, som passade Minna, fick jätteont i halsen och började hosta så jag åkte hem från jobbet och skickade hem honom. Jag ber till någon sorts högre makt att det INTE är Corona han fått utan bara en vanlig förkylning av något slag.

Jag skulle ljuga om jag sa annat än att jag är djupt oroad över hur Corona-utvecklingen ser ut. Jag är orolig för mina nära och kära, för mamma som jobbar på sjukhuset och troligen kommer jobba med coronapatienterna och för vad som skulle hända om jag själv blev smittad…

Kan nån stänga av den här dåliga skräckfilmen nu? Det känns så overkligt att det här faktiskt händer, att det här elaka viruset härjar i världen.

Såna här kriser får en verkligen att till ännu större grad uppskatta och ta tillvara på det som verkligen är viktigt. Som att njuta av känslan av en sovande liten älskling i famnen. Det är vackert…

Jag blir ju dock lite ledsen över att jag ser att människor inte tar detta på allvar, att de trots myndigheternas och regeringens skarpa avrådan ändå reser hit och dit. Personligen tycker jag att i det rådande läget är ytterst egoistiskt att göra så just nu. Med risk att sprida smittan vidare, med risk att belasta en sjukhusregion som kanske inte har lika stora resurser. Tänk om bara folk kunde stanna hemma just nu,.. Att vara hemma i kanske någon månad är ju ingenting om vi står ut det på ett helt liv. Men att ändå resa just nu kan ju faktiskt göra att ditt eget eller någon annans liv avslutas långt, långt i förväg… Snälla, håll Er hemma!

Jag vill önska Er alla en fin kväll. Stay safe ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: