Lite av varje

Hej på Er gott folk!

Här har det inte hänt mycket på sistone, lusten att uppdatera bloggen går minst sagt i vågor *haha*

Jag har gjort mycket gott denna veckan…

Bland annat denna linsgrytan med kokosmjölk, garam masala (en indisk kryddblandning) krossade tomater, lime, lök, vitlök, vegansk fond och linser förstås.

Vi bakade även chocolate chip cookies nu i veckan varav några av dom fick följa med till jobbet. Inte så vackra kanske men väldigt goda!

Igår gjorde jag en otroligt god vegofärssås som dessutom gick väldigt snabbt att höra. Jag tror det tog cirka 10 minuter att göra denna lunch. Jag stekte Ansmmas vegofärs i olja, kryddade med salt och vitpeppar..

… och tillsatte sedan en tetra av ICA’s pastasås med ratatouille och quinoa, tillsatte även lite av Knorr’s nya vegan fond som heter Rich Vegatable som är en riktigt mustig grönsaksfond. Lite makaroner, parveggio (vegansk parmesan) och lite sriracha mayo så var rätten fulländad. Mums!

Efter lunch lekte vi godisaffär, först sorterade vi alla godisarna och sen turades vi om att välja 10 godisbilar var. Resten av godiset spar vi till nästa lördag.

Hardcore Superstar spelar på Östersunds Rockfest den 30:e november och jag och brorsan, Ronny, ska dit. Jag längtar som en tok!

Sparzanza och tre band till ska också spela. Det kommer bli fantastiskt!

Det är full aktivitet i fågelträdet idag. Vi har fått besök av talgoxar, talltitor, pilfinkar, en större hackspett, nötväckor, nötskrikor, blåmesar och en ekorre idag. Det är ljuvligt att ha de vilda fåglarna så nära men jag saknar rådjuret, Kompis, honom har jag inte sett än i år.

En nötskrika hänger på hållaren till havrekärnorna och mumsar för glatta livet.

Det känns fint i hjärtat att kunna hjälpa våra små, och stora, fåglar att klara vintern.

Nu blir det lunch här och sen ska vi åka till lilla Pappsen för att fira honom på farsdag. Stort grattis till dig, älskade Pappa, på farsdag! Och stort grattis till Magnus eftersom han är Minnas gudfar!

Ha en härlig dag allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: