Idag har jag haft vernissage OCH målat en tavla inför publik

God kväll allihopa!

Klockan är kvart i nio på kvällen och jag ligger i bingen bredvid en sovande Minna och i fotändan ligger Surre (jag ska berätta mer om henne i ett annat inlägg). Jag har knappt lyft på rumpan sedan jag kom hem från vernissagen. Det var väldigt roligt men jag blev också väldigt trött efteråt.

Det var mycket folk som kom och kikade på konstutställningen och roligast av allt tyckte jag var att det var så många som var där när jag målade en tavla inför publik för första gången.

Jag har inte så mycket kort från själva utställningen, jag var fullt upptagen med att surra med alla besökare. Men tack vare nära och kära så har jag iallafall lite kort från när jag målade tavlan.

Gasmasken på och sen ska burkarna skakas…

En planet blev rosa och lila… Och ungefär här hade den värsta nervositeten lagt sig… Det syns inte på bilden men det var omkring 20 personer, enligt Marianne, som kikade på mitt ”Live Performance” 😜

Dags för avtäckning av planeterna…

Och ta-daaaa! Färdig!

Helt klart en ny och lite läskig upplevelse arr måla inför publik men också utvecklande! Jag är glad för att jag vågade.

Under dagen såldes tre tavlor men de får förstås hänga kvar tills utställningen är slut. Utställningen pågår till den 15 september för den som är nyfiken. Och platsen är Galleri M, Stationsvägen 7 i Svenstavik. Det är öppet mellan 7-17 på vardagar och mellan 13-16 på helgerna.

Ett extra tack till Mariana för bilderna från målningen! Tack!

Nu ska jag slå igen korpgluggarna för idag. Imorgon ska vi hämta hem husvagnen från verkstaden och passa min älskade systerdotter och Minnas kusin, Cornelia. Men nu, dags att möta lilla älsklingen i drömmarnas land 💕

Tusen tack till alla Er som kom på min vernissage idag och tusen tack till Marianne på Galleri M som låter mig ställa ut mina alster hos henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: