Idag är det en spännande dag!

God morgon mysluvor!

Ledig dag men vi är uppe med tuppen. Idag ska lilla bilen besiktas och det är ju alltid ”spännande”.

I förrgår fick jag ett meddelande av Åsa, min chefs fru, hon berättade att en av deras söner blivit allergisk mot katterna och att de lyckats omplacera den yngre katten. Frågan var nu förstås om vi kunde tänka oss att ta hand om den äldre. Eftersom vi faktiskt bara har en katt nu så tänkte jag att vi åtminstone kunde träffa katten.

Sagt och gjort, igår eftermiddag åkte vi och hälsade på Surre, som hon heter, och när vi kom in i rummet låg hon på sin favorit fåtölj men reste sig direkt och kom fram till oss. Och hon var sååååå kelen och mysig så jag blev förstås störtkär!

Surre är en 12 år gammal honkatt som faktiskt är ganska lik Simba men betydligt mörkare. När hon var omkring 2 år blev hon mest troligt attackerad av en grävling som skadade hennes svans så allvarligt att den var tvungen att amputeras. Så hon har en pytteliten, übergullig, svansstump.

Jag blev som sagt förälskad i henne direkt, kärlek vid första ögonkastet kan man säga, men det det förstås hänger på är huruvida hon och Simba tycker om varandra. Så håll nu tummarna för att även dom kommer gilla varandra.

I eftermiddag hämtar vi finaste Surre och sen får vi helt enkelt se hur det går. Håll alla Era tummar för att de gillar varandra.

Jag har fått en liten del av mittuppslaget av veckans Bergs Annonsblad. Tack Curt!

På lördag är ni alltså välkomna på vernissage på Galleri M i Svenstavik mellan kl 13 och 16.

Nu ska vi göra oss i ordning och brumma mot stan för att besikta lilla bilen. Men först ett pit stop på OK för att byta torkarblad och fylla på spolarvätska.

Ha en härlig dag allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: