Bra hjälpmedel är guld värt!

  Jag känner mig ganska pigg idag och det är väldigt skönt ute så jag passade på att hämta hela fem backar ved idag. Två bar jag in och tre fick stå på altan. Lättsamt!

Med skottkärrans hjälp blir det inte så tungt eftersom jag då inte behöver bära varje back särskilt långt. Det finns en lösning på allt! 

  Tessie var ute och skrotade på så jag passade på att hälsa på henne och de andra kaninerna när jag ändå var ute. De tycks vara nöjda med sitt nya hö. 

  Väl inne igen fann jag Findus på en av hans favoritplatser, på lurviga mattan framför elementet i vardagsrummet. 

Han kan vara ganska ”billig” ibland men ack sicken stilig gubbe han är! Tänk att han blir 15 år under 2016, det kan man ändå inte tro när man ser eller träffar honom. 

    Själv har jag intagit ”soffhörnsläge” med en liten tidning och en kopp kaffe. Kanske borde hämta mig ett par chokladkolor också?

  Ett hett tips förresten, förut tyckte jag alltid att det var jobbigt att elda för jag fick aldrig någon riktig kläm på det där med att tända upp men sedan jag börjat köpa dessa tändklossar på Dollarstore har jag nog inte misslyckats en enda gång. Väldigt smidiga!

Kaffe, chokladkola och tidning var det ja. Det ska va gött å leva!

Jag och alla pälsbollarna önskar Er en jättefin eftermiddag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: