Ljuvliga nejlikor och ett besök hos barnmorskan

  Just kvistnejlikor är jag så förtjust i för de brukar hålla så länge och jag gillar deras romantiska elegans. Jag köpte en bukett vita och en bukett rosa. Så fint!

  Två blommor gick av så dem satte jag i ett litet snapsglas som jag placerade i badrummet. Lite extra välkomnande och trevligt.

Idag har jag varit hos barnmorskan och allt såg bra ut. Både järnvärde, blodsocker och blodtryck var jättebra. Av någon underlig anledning verkar mitt järnvärde bara öka dessutom. Skönt att slippa äta tillskott. 

Lilla älsklingens hjärta slog så fint och barnmorskan konstaterade att lillstumpan ligger med huvudet neråt. Med tanke vart hon sparkar (upp mot mina revben på höger sida) så har jag nog räknat ut att så var fallet men roligt att veta ändå. 

Och apropå den älskade lilla sprattelkusen så har jag tvättat och hängt mitt livs sötaste tvätt idag. Längtar efter att få ta på henne den gulliga krokodilpyjamasen, de pluttiga gulrandiga strumporna och den übersöta klänningen med små rosa och lila blommor på 💕

Nu är det nattedags här. 

Sov så gott mysproppar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: