DANKO JONES på Gamla Teatern i ÖSTERSUND!

Jag kan inte med ord beskriva hur makalöst mäktig gårdagens konsert var! FY FAN VA BRA DOM ÄR! Fast det visst jag ju redan men det är alltid trevligt att bli påmind med jämna mellanrum!

Efter en Cola i baren och babblande med nån ”fullgubbe” ställde vi oss för att vänta på att de skulle öppna dörrarna…

Denna gången hette förbandet Beast. Inte riktigt min smak men helt okej…

I väntan på att kvällens huvudpersoner ska kliva upp på scenen…

I’m in heaven!

Jag älskar den här bilden och jag älskar dig Ronny! Tack för att du delade den här kvällen med mig!

Som sagt, jag kan inte med ord beskriva hur jag upplever en Danko Jones konsert. Dessutom blir jag så ”hög” på upplevelsen och minns egentligen inte så mycket av själva konserten så här i efterhand. Det jag minns är att jag mådde så jäkla bra och var helt inne i musiken. Extas kan vi ju kalla det =)

Förlåt för att bilden är tokdålug men det var iallafall ett försök att fånga J.C (basisten) på bild då han gav Ronny sin vattenflaska. Ronny fick även hans plektrum tidigare på kvällen. Jag är bara lite avundsjuk men givetvis jätteglad för Ronnys skull!

Detta kan ha varit den hittills bästa Danko Jones konserten jag varit på. Den är nu den fjärde jag går på. Stockholm, Sundsvall, Barcelona och ÖSTERSUND!

Jag har nu insett att jag måste boka in fler konserter. Få saker får mig att må så jäkla bra som under en riktigt bra konsert…

Imorse när jag skulle kliva upp och åka på jobbet var jag helt död, det kändes som jag blivit överkörd av ett tåg och att jag va tokbakis (trots att jag inte drack en droppe alkohol). Kan bero på min kamp med mina konsertgrannar som tryckte på bra nog. Storasysters beskyddarinstinkt väcktes till liv och jag blev som en borg runt min älskade lillebror. Storasyster vann kampen… återigen…

Nu ska jag drömma fina drömmar och hoppas ni gör det också!

ROCK ON! 

Lämna en kommentar