Jag är i städtagen och djuren i sovtagen…

klockan är snart elva på förmiddagen och jag har nu tagit en lunchpaus från mitt städande. Fan va mycket crap jag har överallt. Men nu ska det bli fint minsann =)
Blir lättare att motivera sig till att flyttpacka om det är fint också…

Djuren å andra sidan har en riktig slappedag. Det får dom ha ibland…

Findus och Minna myser i soffan…

Felix sussar sött i sängen och Nicki ligger under trappan. Nemi är ute på vift någonstans, konstigt med tanke på att det regnar. Kanske är det därför hon inte kommer hem, för att hon ligger och trycker någonstans…

Och själv har jag som sagt en välförtjänt lunchpaus =) Om Ni undrar vad jag äter så kan jag berätta att det är en annorlunda variant av chili con carne med smak av indien(garam masala) och kikärter istället för bönor. Gott!

Jag är helt såld på Danko Jones nya skiva ”Below the belt”. Den är verkligen hur bra som helst! Mycket bättre än ”Never too loud” som jag tyckte va lite för finslipad och ”fin”. ”Below the belt” är råare, har mer attityd, är kaxigare och mer förbannad och det gillar jag! Musik ska ge energi och ”Below the belt ” lyckas verkligen med det! Igår skakade jag av välbehag och adrenalin när jag lyssnade på den.
Danko Jones är min drog och jag börjar snart fundera på om man kan injicera musik för att få en ännu större kick?

Snart ska jag ta en sväng med snabeldraken, men först ska jag operera honom och ge honom en ny ”magsäck”… Så han suger bättre *haha*

Puss på Er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: