Fjällvandringsplaner…

De senaste dagarna har min lediga tid gått åt till funderingar kring årets fjällvandring. Detta året kommer det bli en väldigt annorlunda fjällvandring.
Troligen dock i ett område jag vandrat i förut, av just de anledningen att det är bekant och att jag känner till svårighetsgraden på lederna.
Det är dessutom en av de vackraste platserna jag varit på.
Jag pratar givetvis om Rogen =)

Denna gången kommer jag dock INTE att gå över Tandsjövålen8eller ”svålen” som jag kallade den) som är ett kalfjäll med efterföljande storblockig terräng.

Jag kommer i år inte ha något männskligt sällskap…

Min plan är att jag ska vandra tillsammans med Nicki, förstås, ooooch…. en av katterna! Jag har ännu intehelt hundra bestämt mig fr vem av dom det blir men det lutar mest åt att det blir Nemi som är mest uthållig och som gick 1,3 mil med mig och Nicki förra sommaren.
Hon har också tidigare visat att hon fixar att gå i för henne okända miljöer.

Jag tror detta kan bli hur häftigt som helst! Och väldigt annorlunda!

Givetvis kommer det krävas en del tester innan vi ger oss av. En natt i tält inte allför långt hemifrån tillsammans med Nicki och den tilltänkta katten kommer testas. Vårt tält är ju allt annat än stort så det gäller att lilla katten fixar att sova tajt ihop med Mig och Nicki.

Jag gissar att det är här Nemi kan ha en nackdel eftersom hon är den som helst sover själv. De andra katterna ligger ju som bekant nästan alltid nära mig på nätterna. De e dock inte lika uthålliga och lika enkla att ha med sig….

Men mer om det senare för nu ska jag göra mig klar och åka på jobbet =)

Ha en mysig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: