Pälsbollar på vift…

Nu när jag och Nicki åkte hem från mamma såg vi en bil som stog vid sidan av vägen med varningslamporna på så vi saktade in. Nästan framme vid den andra bilen ser jag en liten, ljus och långhårig hund nästan precis framför vår egen(Lenitas) bil.
Vi stannar och mannen i bilen framför går mot vår bil, jag tänker att det kanske är hans hund. Det va det inte. Han hade själv nästan kört över den lilla hunden och han hade dessutom passerat samma ställe två gånger på hyfsat kort tid och hunden hade varit på vägen båda gångerna.
Jag tog med mig Nicki och gick ut och letade efter den lilla hunden jag med.
Tyvärr hittade vi den inte. Jag hoppas det gick bra för den och att den gick hem. Det hade på något sätt känts bättre om vi fått tag på den och jag tagit med den hem och då åtminstone vetat att den inte skulle bli påkörd.

Väl hemma på Kull’n släppte jag ut Nicki ur bilen, bar in grejerna från bilen och gick sen på ”damernas”. När jag kom ut igen va hon inte på gården. Suck.
Jag gick en sväng längs ”min väg” men ingen Pickis.
Min gissning är att hon dragit ner till Mormor en sväng. Där brukar det alltid finnas en massa gott på gården, kokta älgben och annat smaskigt *hihi*
När hon ändå är där nere kan hon väl ta med sig Minna hemma också, hon har tydligen också varit nere hos mormor och mumsat älgben.
För er som inte vet så är det bara ungefär 300-400 meter ner till Mormor, så det är inte så långt dom går, det gör heller ingenting om dom går dit…

Dessa djur…

Medan jag väntar på att Nicki kommer hem ska jag passa på att mysa lite med mina grabbar. Grabbarna F, Findus och Felix =)
Vi får väl se om jag ska åka och hämta Lenita på flyget imorgon förmiddag igen, snabbvisit till Stockholmo…

Sov så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: