Tvåbent familjedag…

Efter dusch och snabbfix imorse hämtade Lenita mig för en trip till flygplatsen på Frösön, eller som den löjligt nog heter Åre/Östersund Airport trots att den ligger 8,7 mil från Åre.

Nicki åkte också haschraket (Lenitas gulliga lilla Toyota Starlet).

Vi lämnade av lilla vackra mostern som skulle flyga till storstan. Jag stog som en stolt mamma och kolla när denna vackra donna världsvant gick in på flygplatsen. Sen skuttade vi iväg med lilla haschraketen till Tages på Frösön där vi väntade på att fikasällskapet, Mamma, skulle dyka upp.

En av bidragen till Smörgås-SM gjordes av en anställd på just Tages.

Ett tomatbröd med kakao- och chilikyckling, västerbottencreme, cocktailtomater(och vanliga), gurka, lollo biondo-sallad, färsk timjan och orange paprika.
Smakmässigt va det en väldigt intressant macka. Det smakade verkligen kakao av kyclingen. Att använda kakao i mat är spännande tycker jag. Inget jag har testat förut men klart intressant =)
Dessvärre upplevde både jag och Mamma hela mackan som väldigt torr vilket drastiskt drog ner betyget. Mer creme fraiche i västerbottencremen så hade den varit mycket bättre!

Vi testade också en ”Frösökyss”. Det va två kakaomandelkakor med chokladtryffel emellan. Seg och god =)

Efter fikat begav vi oss till Valla Sporthall där Ronny(brodern) spelade innebandyturnering. Nummer 18 Söderström i svart är min älskade bror!

Ronny tekar!

Två knasbollar till åskådare!

Gos-mamse!

Väl hemma hos Mamma efter innebandy och handling hade Malin gjort sig lite extra snygg och lockat håret. Min vackra, underbara syster!

Vi får väl se hur länge jag blir kvar här i Brunflas men vi ska åtminstone kolla på Robinson snart.

Vad det gäller min förkylning så är den så där. Jag blir varm och fryser om vart annat, är täppt i näsan, känner mig lätt isolerad från omvärlden och har tagit sån där astmasprej idag med. Mamma tycker att jag ska fortsätta med den i mellan en och två veckor till, morgo och kväll. Det är väl bara att lyda lungsystern =)
Det är tur att jag har så härliga människor omkring mig som livar upp tillvaron såna här gånger. Gu va jag har skrattat idag, både med Lillnita och Mamma-familjen. Haha, imorgon har jag väl ont i musklerna mellan revbenen igen!

Hoppas ni alla har en mysig/rolig/häftig lördag! Särskilda tankar går till Lenita i Stockholm… Jag vill också va med!

Puss på kind och en lång, go kram till dig!

Lämna en kommentar