HÖSTROCKEN 2009!

01 söstra i badrummetSöta syster yster, som stog ut med att vänta på mig när jag skulle duscha, blogga och fixa till mig. Jag brukar inte ta så lång tid på mig men nätet krånglade ju som bekant så det tog lite onödigt lång tid innan vi väl kom iväg…

02 jag i badrummetREADY TO ROCK!

Efter en lugn körning(jättehalt, dessutom hade jag ju dyrbar last) till Vemdalsskalet besätllde vi middag på Hildings.

03 skaldjurstoastJag åt en jättegod skaldjurstoast med handskalade räkor. Rekommenderas!

04 oxfiletoastMalin åt en jättegod oxfilétoast med klyftpotatis. Oxfilén va perfekt stekt och mellan blodig och medium. Rekommenderas också!

05 moiMätt och taggad!

06 söstra grönMin snygga och gröna syster inne på Skalet…

07 dess mal majSläktträff? Dessan(moster), Malin(syster) och Maya(kusin)!

Under tiden som vi väntade på att första bandet skulle börja lira ”minglade” vi lite, träffade Lotta och Arne, Johannes och hans tjej, Bengt å en massa andra ”kändisar” =)

Först att entra scenen va…

NEWS FROM THE FRONT

08 news from the front

09 nftfNews from the front är ett band från Hede som spelar en väldigt tung variant av hårdrock som jag läst mig till att den kallas för gerillarock. Väldigt mycket growlande och egentligen inte alls min smak men dom va på något konstigt sätt intressanta ändå. Det kan möjligen bero på att sångaren va snygg… *haha*

Andra bandet för kvällen va…

MEDBORGARGARDET

10 medborgargardetMedborgargardet är ett hiphop-band som också är från Jämtland, exakt vartifrån vet jag inte. Föll inte mig i smaken alls då jag inte alls e särskilt förtjust i hiphop och i synnerhet inte när deras texter handar om femlitersdunkar, öl, knulla brudar och om att leva på soc. Nej tack e mitt svar…

Tredje band ut på scen… *trumvirvlar*

FRANTIC BREATH

11 frantic breath
12 fb
13 frantic
15 dessan och jagDessan och jag med Bengt i bakgrunden. Stolta Frantic Breath-fans 😉

16 fredrikFrantic Breath är ett ungt band som inte lirat så länge men som verkligen har potential! Grabbarna är 15 år och skitcoola! *säger väldigt partisk sångarkusin*
Man vi ska klassa in dom i ett musikfack ycker jag dom ligger mellan hårdrock och punk, en väldigt bra kombo i mina öron =) Dom har hunnit göra några egna låtar och dom har tydliga toner av punk och e skönt kaxiga och bra!
De här grabbarna kommer vi få se mer av det kan jag lova!

Band nummer fyra och kvällens huvudband…

CORRODED

17 corroded
18 c
19 glad
20 megafon
21 trippel
22 cCorroded kommer från Ånge(som verkar va en byn som e duktig på att producera bra band, Takida till exempel). Dom va förband till Danko Jones när dom spelade i Sundsvall i februari och jag hade därför lite kläm på några av låtarna, vilket gör spelningen mycket roligare. Corroded levererar mycket energi och e verkligen duktiga på att ta publiken.
Hatten av för Corroded! Me like!

Som femte och sista band…

LITTLE LIZZY

22 little lizzyJag tyckte lite synd om Little Lizzy som fick spela efter Corroded för vid det laget va folk trötta och ganska nöjda. Jag hängde tillsammans med ett fåtal andra vid staketet i ren sympati en stund innan tröttheten tog överhand.
Sakta men säkert rullade Jag, Malin och Maya hem till ”Ausan” igen…

Allt som allt va det en kanonkväll. Det är alltid kul att höra nya grupper och träffa folk. Plus till Frantic Breath och Corroded och en liten intressevimpel till News from the front.
Fast Danko Jones har ju ändå den största platsen i mitt musikhjärta!

Vill du veta en sak? Jag älskar hårdrock! Det e få musikgenrar som får mig så pepp och så adrenalinkickad! Massa energi och mänder av attityd! Mums!
Jag har varit jätteuppåt och taggad idag med. Egentligen toktrött men ändå…

Det konstiga med hårdrockskonserter e att jag får så ont i benen och nacken dagen efter… Mycket märkligt… Vad kan det bero på?

Jag är iallafall nöjd med min insats och ja, jag rockade skiten ur Skalet… Synd att det va så få som vågade/ville hjälpa till bara…

Ikväll blir det tidig kväll… Har blivit lite väl lite sömn de senaste dagarna. Oooops *hihi*

Puss & Go Natt alla rockers! Go Natt på er andra också 😉

2 svar till “HÖSTROCKEN 2009!”

  1. Snygg frisyr du hade! 😉 *Gillas*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: