Grattis Nikita!

Imorse när jag vaknade va jag helt säker på att jag skulle börja jobba klockan 14.00 men av en slump råkade jag titta på schemat som hänger på kylskåpet.
Där stog det ju inte alls 14.00 utan 12.00. Vilken tur jag kollade så jag inte kom två timmar sent!

Efter jobbet
bar det av till Rörön för att fira min lillasyster, Nikita, som blev 11 år idag. Av mig fick hon ett fint smyckesskrin med brodyr och paljetter på =)
Tyvärr blev det inga bilder alls idag eftersom min mobil inte klarar av att lagra mer än 5356 bilder *haha* Jättedåligt eller hur? *haha*

Hur går det med öronskabben då?
Jag har precis gjort kvällens oljebehandling på de små skabböronen…
Ibland känner man sig som världens dummaste matte när man håller fast dom och droppar obehaglig olja i öronen på dom. Vad dom inte förstår just då är ju dock att det är för deras skull… För att dom ska slippa klådan som dom äckliga små skabbdjuren ger.
Nicki ser ut som hon kommer dö av den hemska oljepipetten och kryper fram med svansen mellan benen när jag ber(säger åt) henne att komma.
Findus och Felix försöker komma ifrån mig men jag e förstås för stark och för envis.
Nemi och Minna morrar allt va dom kan och är allt annat än samarbetsvilliga.
Jag är dock hel, inte ett rivmärke. En fast hand och ett starkt psyke hjälper när man tvingas hålla på med sånt här. Är man bara bestämd går det ju fort.

Jag har räknat ut att det är Felix som haft öronskabben från början, för han har helt klart mest sekret i öronen. Findus och Nicki ligger ganska jämt och va jag kan se så har varken Nemi eller Minna drabbats än. Och det ska dom förstås inte heller!

Nu är det dags att stänga ner datorn, stänga av tv:n(har ju kollat på ”Bonde söker fru” ikväll), borsta tänderna och sen krypa ner och läsa en stund innan ögonlocken trillar igen på riktigt.
Just det ja… Jag måste ju radera lite bilder på telefonen också =)

Puss, Kram & Go natt!

Ett svar till “Grattis Nikita!”

 1. Stackarna 😦
  Sådana där små äckliga krabater borde förbjudas och upphävas från existensen.
  Mina har aldrig åkt på skabb av någon sort men har däremot skit i öronen som man får rycka ut med jämna mellanrum. Aldrig populärt, men måste göras.
  Hade en som inte har egna djur sett det så tror jag dom hade tyckt att man är djurplågare, men det är ju mer plågeri att låta dom gå med besvären.
  *kramar dig och säger att detta gör du bra*

  Låter som ett fint smyckesskrin din syster fick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: