Oj jag somnade visst…

Efter jag käkat middag igår blev jag akut jättetrött, gick och la mig för att sussa en stund. Jag gissar att klockan va strax efter sex då. Vaknade igen vid halv elva på kvällen, det va mörkt ute så jag somnade om igen och sov nästan till åtta idag.
Inte bra å sova så länge för idag har jag hittills varit alldeles dimmig.

Helgen va livad iallafall. Kan va därför jag va så trött.
I fredags blev det ju som sagt både vattenskoteråkning och firmafest.
Jobbade, väldigt mosig i huvvet efter firmafesten, på lördagen och sen blev det dessutom dans på Aspåsnäset på kvällen. Jag va dock så trött att jag åkte efter jag fikat med Mamse i pausen.

Pics…

Igår…

01 mysfrukost med rompaBörjade söndagen med en nyttig frukost tillsammans med Rompa. Havre- och quinoagröt med lingonsylt, grapefrukt, Actimel, fullkornskorpor och ägg. Mums! Prima start på dagen =)

02 ekologiskt godisEfter jobbet igår handlade jag lite. Hittade bland annat dessa fina karameller. Ekologiska och inget konstigt tillsatt. Bara ”riktiga” råvaror =) Me like. Annars tycker jag det brukar va så mycket skumt i godis.

Idag…

03 strömbergsLenita pingade mig på MSN imorse och frågade om jag ville följa med henne till Svensta och fika. Så idag blev det frukost på Strömbergs. Väldigt gott med panini med skinka, vitlöksost, tomat och rödlök. Åsså Bombay Chai till det =)
Livet e gött =)

04 romanticI fredags köpte jag den här fina porlande lampstatyn eller vad man nu ska kalla den. Romantisk är den iallafall och kanske jättebra för mig och min pyttelilla blåsa. Det kanske e bra att öva sig på att höra den porla. Låter mysigt iallafall =)

Just nu…

05 findus på ryggenMyser jag med sex kilo kärlek på ryggen =) Underbara, älskade Findus *känslosvall… igen*

Har bokat löpning med Sandra senare idag. Kan ju va bra att ha en träningskompis som ligger på ungefär samma nivå konditionsmssigt. Hoppas iallafall att vi är ungefär lika kassa så vi tillsammans kan bli bättre =)

Det där porlandet funkade inte…. Bidde jättepinknödig!

Tjing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: